Børn vokser rigtig hurtigt, hvilket vil sige, at de også jævnligt skal have nyt tøj. Det kan hurtigt blive meget dyrt at købe nyt tøj hele tiden. Tøj som ovenikøbet ikke kan bruges nogle måneder senere. Her får du nogle tips til, hvordan du sparer penge på det tøj, du køber til dit barn.

Shop tøj i et outlet

I et outlet kan du finde helt nyt tøj til billige priser. Det er som regel noget tøj, der er fra sidste sæson, hvilket er grunden til de lave priser. Du kan derfor gøre dig nogle rigtig gode køb, hvis du smutter i et outlet og køber tøj til dit barn.

Du kan f.eks. besøge Dansk Outlet, som også forhandler billigt tøj online. Du kan finde tøj til børn i alle aldre.

Tag på loppemarkeder

Der findes rigtig mange forskellige loppemarkeder, hvor du kan gøre dig nogle gode køb, men der findes også markeder, der er specielt lavet til at sælge og købe tøj. I og med børn vokser så hurtigt ud af deres tøj, kan du på loppemarkeder finde nogle ting, som stort set ikke er brugt.

Lige så snart noget tøj har været brugt bare én gang, falder det gevaldigt i pris. Du kan derfor finde nogle rigtig gode og brugbare ting og samtidig spare en masse penge.

Du kan samtidig også vælge selv at sælge ud af noget af det tøj, som dit barn ikke bruger længere. Der er ingen grund til at smide det ud, hvis et andet barn kan få glæde af det. Når du sælger ud af dit barns gamle tøj, tjener du penge til at købe nyt tøj og sparer på den måde i sidste ende. Du kan sælge ud på enten loppemarkeder eller på diverse salgssider på internettet.