Billige oplevelser med hele familien

Når det er blevet sommeferie, er der mange ting, som du kan lave med din familie. MEN meget af det er super dyrt. Skal du eksempelvis i Lalandia, koster det hurtigt et par tusinde kroner med hele familien. Ofte er man nødt til at booke en hytte, fordi man er kørt så langt og skal være der i mange timer. Derfor har jeg her på siden fundet en masse sjove aktiviteter, som man kan benytte sig af hele familien for stort set ingen penge.

Tag på fisketur med hele familien

Der er mange aktiviteter, som er hyggelige at lave med hele din familie i sommerferien. En af dem, som ikke vil ruinere dig, er at tage på en hyggelig fisketur. Her kan alle i familien være med – Unge som gamle. Jeg havde smurt et par lækre sandwich og lavet noget koldt saftevand, som jeg have kommet ned i en køletaske. Så var der ingen, der gik sukkerkolde i de timer, vi var på vandet. Børn er vilde med action og har man det rigtige fiskesæt, fiskestang og endegrej med, kan der komme nogle vilde kampe ud af det. Alt efter, hvor du vælger at fiske, bør du have den rigtige beklædning på. Fisker du fra en båd i en sø, kan det hurtigt blæse op, også selvom der var vindstille på land. Derfor bør du huske en fleecetrøje til de små, så de ikke fryser, når solen forsvinder. Fisker du i en Put & take sø, kan det være en fordel at tage nogle camping stole med, som man kan sidde i, når der ikke fiskes.

Tag i Knuthenborg safari park

Et andet sted som jeg er vild med om sommeren, er Knuthenborg Safari park. Her har jeg haft de sjoveste oplevelser med min familie. Det er sjovt for børnene at lære om dyr, de ikke ser særligt ofte. Jeg kan klart anbefale det til alle med børn! Da jeg var der, skulle de til at fodre en tiger, som hoppede flere meter op i luften, for at hente en klump råt kød. Der er også et område, hvor du kører i blandt giraffer, kameler og vilde ponyer. Det er især sjovt, hvis de stikker hovedet ind af bilen, så man kan ae dem. Det er meget børnevenligt og der er ofte aktiviteter planlagt, som du skal være opmærksom på, hvis du vil have det mest optimale ud af turen. Det koster omkring 250 kr. pr. person, men er stadig et billigt alternativ til andre forlystelsesparker.

Tag på bakken

Jeg er vild med oplevelser, som ikke koster noget. Derfor kan jeg varmt anbefale en tur i dyrehaven og på bakken med familien. Her får du meget for dine penge. Du kan nemlig starte ud med en picnic i dyrehaven med hjemmelavet frokost. Her kan du se hestevogne komme kørende forbi og i sommerperioden, vil der være mange kronhjorte. Du kan næsten komme så tæt på, at du kan fodre dem. En anden ting, som er fedt ved bakken er, at du kan underholde dine børn, for ingen penge. Ofte vil der også være shows, hvor klovnen Pjerrot kommer og optræder. Vil du prøve en forlystelse eller to, er det heller ikke det, som vælter budgettet.

Tag i legeland

En anden oplevelse, som er skæg for hele familien er at tage i legeland. Jeg er vild med, at det ikke er så dyrt og at man kan tage hele familien med. Du kan blandt andet besøge Eventyr Fabrikken eller Dinos Legeland. Her er der udarbejdet en magisk verden med mange forskellige Dino’er. Selvom det er for børn, lærte jeg en masse om de forskellige Dinosaurer , som jeg ikke var klar over før. Der er derfor både noget at lære for børn og voksne og så koster det ikke mere end 150 kroner.