Skal du på ferie med familien og har pakket alt sommertøjet, så er der måske en ting, som du ikke har taget højde for — Det praktiske fodtøj. Alt efter, hvor i skal på ferie henne, så bør du pakke det rigtige fodtøj. Skal i på ferie til et varmt land, så bør du huske luftige sko, som sandaler, stiletter eller espadrillos. Skal du derimod til et koldere sted som en adventure ferie, så vil et par sneakers og et par støvler måske være et bedre valg. Herunder kan du læse en masse forslag til forskellige fodtøj til ferien.

Behagelige sneakers

Skal du på ferie med familien første gang efter i har fået børn, så er det måske ikke stiletter du har lyst til at have på. Derfor er der mange nybagte mødre, som vælger at bruge flade kondisko. Sneakers kan være godt, hvis du hurtigt får ømme fødder af at gå rundt i storbyer. Du kan finde dem i mange forskellige farver og designs, så du altid kan finde et par, der matcher din garderobe. Derfor kan du hurtigt finde dig et par sneakers, som er komfortable, men som også ser eksklusive ud. Du kan tage flade kondisko på til alt tøj,
hvad enten det er en sommerkjole eller et par shorts.

Wedges giver højde og komfort

Savner du alligevel at have høje hæle på, men har brug for komforten, som du har i et par sneakers? Så bør du måske overveje et par wedges. Dette er en kombination af de originale sneakers og en sko med høje hæle. Ofte vil wedges have kilehæle og er produceret i imiteret ruskind og vil ofte have snørebånd. Kilehælene gør det let for dig at holde balancen og tilføjer også højde.

Spanske Espadrillos

Skal i gå meget rundt i en storby eller på en aktiv ferie, så kan du iføre dig et par espadrillos. Dette er en lækker sommersko, som ofte er lavet i tekstil eller hør med en solid hæl af sejlgarn. Denne sko stammer går helt tilbage til 1400-tallet i Spanien. Det er en hverdagssko, som også kan anvendes til festlige lejligheder. De fås i mange forskellige farver og kan anvendes både til et par jeans og en kjole. Den solide sål, gør det let at kunne gå i dem i mange timer ad gangen samtidig med at de er flotte.

Stiletter forlænger dine ben


Skal du på en solrig ferie med familien og har lagt de små i seng, kan det være tid til at få benene frem i lyset. Fremhæv dine flotte solbrune ben med et par smukke stiletter. Du kan selv vælge, hvor høje de skal være og kan i hvilken farve. Jo højere stiletterne er, jo længere vil dine ben se ud. Søger du feminine stiletter kan du tilføje en ankelrem. Er du på ferie et koldt sted, kan du anvende helt lukkede stiletter.

Overknee støvler

Er du på ferie et sted, hvor der kan være lidt køligt, kan et par over knee støvler hjælpe dig med at holde varmen. De er blevet yderst populære, som en overgangsstøvle og er meget elegante. Denne type støvle går som navnet antyder op over knæet og er ofte lavet i ruskind eller imiteret læder. Støvlerne beskytter dig mod kulde og hjælper dig med at isolere varmen på resten af dit ben. Du kan få dem i både flade udgaver og med høje hæle. Du kan derfor både bruge dem til at gå rundt i om dagen, men også til at se flot ud i om aften, når du har puttet børnene.