Smykker til mænd

Selvom de fleste smykker til kvinder, så findes der også utrolig flotte smykker til mænd, som både er maskuline og giver et personligt præg til et lækkert outfit. Uanset om du tænker på en unik gestus til farsdag, Valentinsdag, vielsesring eller bare fordi, så læs med her og lad dig inspirere. Tænk på, hvordan manden både historisk og kulturelt set har iført sig smykker, men alligevel er smykket linket til noget feminint. Ofte har mandlige musikere smykker på for at vise personlighed og et læderarmbånd på et bredt mandehåndled, er der noget særligt lækkert over. Og så findes der også mange ringe til mænd, som virkelig kan klæde en mandehånd. Modebranchen giver også mange forslag til hvordan mænd kan bære både tasker og smykker, som faktisk giver et utrolig flot twist til mandens garderobemuligheder, som nogle gange kan føles ensformige. Hos visse smykkeproducenter kan du sagtens finde smykker, som både er designet til mænd og kvinder. Som par kan I finde en fin samhørighed af stilarter, uanset om det er vielsessmykker eller bare noget I har sammen. Alt i alt kommer det mest af alt an på det overordnede look og ikke mindst manden som bærer smykket, for ring til mænd, behøver ikke at forbindes med mafia og karteller.

Få graveret dit smykke til ham

Ligesom vi kvinder bruger smykker til at fuldende vores outfit, er der flere og flere mænd, som også bruger smykker til at forstærke et udtryk i deres look. Fx får en hvid t-shirt, en læderjakke og et par lækre jeans et helt nyt touch med en halskæde eller et par læderarmbånd, fordi de skaber blikfang. Er du på udkig efter et smykke til manden du holder af, så kan du få indgraveret smykket, så det bliver personligt. En gravering kan du bruge til at holde fast i en special dato, som betyder meget for jer. Det kan også være et ord I har sammen eller bare en lille reminder, om at du holder af ham. Mange får graveret deres vielsesringe, men det kan også være utrolig fint på bagsiden af et ur, et vedhæng eller på et armbånd.  Tænk også på hvad smykket skal bruges til, for der findes selvfølgelig smykker til hverdag og fest, alt efter hvor prangende din mand er. Smykker til hverdag, er en god ide at tone ned, mens smykker til fest er anderledes iøjefaldende.

Sådan vælger du smykket til manden

Smykker til mænd er både forbundet med en vis status, men det er også en forlængelse af mandens stil, personlighed og på sin vis kropsbygning. Hvis du lægger mærke til det, så går mænd ikke med smalle og petit smykker. Mænd går med kraftige ure, ringe, armbånd og halskæder, som passer til deres statur. Så når du skal vælge et smykke, tænk da på hvordan din mands kropsbygning og statur er. Har han brede håndled og hænder, vil oversize smykker og ure virkelig understøtte dette på en flot og underspillet måde. Til forskel er smykker til kvinder anderledes smalle og delikate, fordi vi er bygget mindre. Når du ser ringe og halskæder til mænd, er de også tilpas store og kraftige. Og husk på, at halskæder til mænd ikke kun er det klassiske hundetegn, som blev inspireret af soldaternes kendetegn. Halskæder til mænd er alsidige og det samme er ringe. Så lad kun din fantasi sætte grænser og lad dig inspirere af de mange skuespillere og modeller som bruger smykker til at understøtte deres stil.